Самостійна робота № 1 Тема 1.1. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДІВ
Самостійна робота № 3 Тема 1.3. АСОРТИМЕНТ ПОСУДУ, ПРИЛАДІВ, РЕСТОРАННОЇ БІЛИЗНИ
Самостійна робота № 4 Тема 1.4. ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ
Самостійна робота № 6 Тема 2.2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У РЕСТОРАНАХ
Самостійна робота № 7 Тема 3.1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ І ФОРМ ОБСЛУГОВУВАННЯ. КЕЙТЕРІНГ.
Самостійна робота № 8 Тема 3.2. ВИДИ БАНКЕТІВ, ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ, ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ.
Самостійна робота № 9 Тема 3.3. ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИЙОМІВ ЗА ПРОТОКОЛОМ.
Самостійна робота № 11 Тема 3.5. ПРОГРЕСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ