Практичне заняття № 1. Тема заняття:  Асортимент та призначення столового посуду та приладів.

Практичне заняття № 2Тема заняття: Столова білизна. Правила накриття столу скатертиною. Правила заміни скатертини у присутності відвідувачів. Складання серветок.

Практичне заняття № 3Тема заняття: Складання меню. Складання карти напоїв.

Практичне заняття №  4Тема заняття: Підготовка торгових приміщень до обслуговування відвідувачів.

Практичне заняття №  5Тема заняття:  Попередня сервіровка столу до сніданку, обіду, вечері.

Практичне заняття № 6Тема заняття: Підготовка до проведення банкетів: розрахунок площі залу, меблів, столової білизни, посуду, приладів. Визначення кількості офіціантів.